Hirdetés

Nincs pénz a hajtogatható e-könyv-olvasóra



|

A Polymer Vision által kifejlesztett Readius elkészült, de pénz híján még nem kerülhet forgalomba.

Hirdetés

 

Sok furcsa kijelzőről hallottunk már az évek során, ám ezek legtöbbje abban a cipőben jár, hogy csak nagyon sokára, vagy talán sosem kerül a piacra. A Polymer Vision összehajtogatható e-könyv-olvasójával ellenben más a helyzet - az először 2007 decemberében bemutatkozott Readius elkészült, és bár tavaly májusban úgy tűnt, hamarosan kapható lesz, most problémák léptek fel a gyártónál.

 

A monokróm összehajtogatható kijelzővel a Readius összecsukva diktafon méretű, azonban nem tudni mikor vehetjük kézhez: a tervek szerint ez már tavaly meg kellett volna történjen, azonban a Polymer Vision helyzete az utóbbi kilenc hónapban nagyon nehéz volt - egyszerűen nincs pénz arra, hogy a Readius forgalomba kerüljön.

 

A formabontó eszköz sorozatgyártásához egyébként minden rendelkezésre áll, a pénzt kivéve. Az e-könyv-olvasók piaca nem túl nagy, és közel sem olyan keresett, mint mondjuk a multimédiás lejátszóké, ezért legyen az adott készülék bármilyen lenyűgöző, kifejezetten nehéz dolga van. Ha a Polymer Vision pénzhez jut, a Readius lesz a világ első, valóban összetekerhető kijelzővel felszerelt készüléke.

 

readius.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.