Hirdetés

Nincs több VTX3D videokártya



|

A PowerColor veszi át a garanciális ügyek intézését.

Hirdetés

A tajvani Tul Corporation csendben bejelentette, hogy nem készül több VTX3D videokártya. A leánycéget még 2009-ben hozta létre a PowerColor mögött is álló vállalat, a márkán keresztül egyes európai és ázsiai országokat kívánt megfizethető, egyedi kialakítású videokártyákkal ellátni.


Hirdetés


A brandet sajnos nem sikerült felépíteni, így a Tul nem látta értelmét, hogy tovább bajlódjon a rossz eladásokat produkáló leánycéggel. A VTX3D sorsa látszólag már 2014 környékén megpecsételődött, az elmúlt nagyjából két évben meglehetősen nagy csend honolt a gyártó háza táján.



Magyarországon nagyjából 2015 elejéig volt jelen a VTX3D, az évek során Radeon HD 3000 -  Radeon 200 szériás kártyákat próbált értékesíteni. Ennek köszönhetően valószínűleg jó néhány hazai vásárlónál akadhat még garanciális VTX3D grafikus kártya, meghibásodás esetén vagy a kártya értékesítési helyéhez, vagy a PowerColor ügyfélszolgálatához kell segítségért fordulniuk.


(Forrás: Guru3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.