Hirdetés

Nosztalgikus mini-PC Blu-ray-meghajtóval



|

A Sega Dreamcast képére mintázva.

Hirdetés

 

A Sega Saturn egy 32 bites videójáték-konzol volt, amely 1994 novemberében debütált először, majd négy évvel később vonult ki a szolgálatból - ekkor váltotta a Sega Dreamcast, amely a régebbi játékosoknak mindenképp mond valamit. Ezt a nevet igyekszik most a japán Akiba PC "meglovagolni".

 

A gyártó új mini-PC-je olyan nosztalgikusan mini és hasonló a Sega Dreamcasthoz, hogy ha akarná, sem tagadhatná, mire akar hasonlítani.

 

dreamcast-01.jpg

 

A benne rejlő technika azonban sokkalta fejlettebb. Az apró gépezetbe Blu-ray-meghajtót, AMD mini-ITX alaplapot (780G lapkakészlettel), 4 GB RAM-ot és 160 GB tárolóhelyet is rejtettek az ATI Radeon HD 3200 grafikus kártya mellé.

 

A HDMI-csatolóhoz négy USB port is jár, a megfelelően nosztalgikus helyekre rakva.

 

Az Akiba PC nagyjából 1000 dollárért gyárt egy ilyen mini gépet, és sajnos igen valószínűtlen, hogy a közeljövőben a boltok polcain találkozunk vele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.