Hirdetés

Növekvő bevételek az NVIDIA-nál



|

1 milliárd dollár fölé emelkedett a gyártó második pénzügyi negyedéves bevétele.

Hirdetés

Az NVIDIA piaci helyzete fölfelé ível, ugyanis a július 31-én lezárult idei második pénzügyi negyedévüket remek eredménnyel zárták. Az előző negyedévhez viszonyítva magasabb volt a bevételük, ami meghaladta az 1 milliárd dollárt.

 

Egészen pontosan 1,017 milliárd dolláros bevételre tettek szert, míg az előző negyedévben ez 962 millió dollár volt. A santa clarai cég szerint a fogyasztói piac notebookok iránt támasztott igényei miatt hoztak többletbevételt a GeForce GPU-k. A növekvő üzletágban vezető szerepet kívánnak vállalni a következő hónapokban.

 

A jövőt a mobileszközökben látó NVIDIA a Tegra sikereit is kiemelte, és azt is elmondták, hogy az idei harmadik pénzügyi negyedévükben további 4 százalékos bevételnövekedésre számítanak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.