Hirdetés

Növekvő igény az LCD-monitorokra



|

A hagyományos és a LED-es háttérvilágítású modellek árkülönbözete 5 százalékra csökkenhet.

Hirdetés

A vártnál magasabb igények mutatkoznak világszerte az új LCD-monitorokra. Ez azért is érdekes, mert a második negyedév ezen a piacon általában a leggyengébb, kifejezetten az európai és az amerikai piacokon. Ennek ellenére minden gyártó növekvő eladásokról beszél.

 

Ahogyan azt már számtalanszor megjósolták, egyre nagyobb az igény a LED-es háttérvilágítású kijelzőkre, a BenQ és a ViewSonic is megemelkedett eladásokról adott hírt. A várakozásokkal ellentétben a kritikus negyedévben is növekedés várható a monitorok piacán, nem csak felhasználói; de üzleti oldalon is, ahol leginkább a Dell és a HP profitálhat.

 

A gyártók által adott információk szerint a LED-es és a CCFL-háttérvilágítású modellek közötti árkülönbség 5-20 százalék közöttire mérséklődik, 2012-ben pedig már nem is lesznek drágábbak a LED-es kijelzők. Az új technológiával gyártott monitorok a 2011-es eladások felét teszik majd ki, 2012-ben pedig még többet. Áprilisban számos gyártó mutatott be közepes, illetve alacsony áron elérhető LED-es megjelenítőt.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

TFT-monitor-vásárlás

Két monitor használata

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.