Hirdetés

Novembertől Plextor író-limuzin



|

A Plextor PX-755UF 10-szeresen írja a DVD+R9 médiát és profi extrákat is kínál.

Hirdetés

A jó megjelenésű készülék magában foglalja a Plextor előzőleg már sikerrel alkalmazott technológiáit és segédfunkcióit a megbízható munka érdekében.



No és mellesleg nem éppen lassú. Mivel a kétrétegű lemezekre kell a legtöbbet várnunk, a fejlesztők ezen a területen munkálkodtak, a PX-755UF így aztán tízszeresen írja a DVD+R9 és hatszorosan a DVD-R DL médiákat. Megfelelő (8-szoros vagy 10-szeres címkézésű) DVD+R médiát tehát akár már 14 perc alatt is képes elkészíteni. Egyrétegű DVD+R/-R esetében maradt a 16-szoros névleges tempó, ami a gyakorlatban hat percet jelent lemezenként.

 



Nem annyira a tempó, hanem az extrák és a megbízhatóság jelentik a vásárlásra motiváló erőt a Plextor esetében. A specifikációk bíztatóak. A meghajtóba épített AUTOSTRATEGY szükség esetén új írási stratégiát állít fel az üres médiához igazodva, miután megvizsgálta azt. A VariRec funkcióval befolyásolhatjuk az íráshoz alkalmazott lézer energiáját, így egyes régebbi meghajtókkal (tipikusan CD lejátszók) kapcsolatban javíthatunk a kompatibilitáson. A GigaRec technológia révén 70 és 130 százalék között állíthatjuk be az adatsűrűséget a hagyományos 80 perces CD-ken, így biztonságot illetve helyet nyerhetünk. A SecureRecording funkcióval jelszóval védett lemezeket készíthetünk, a PlexEraser pedig képes megbízhatóan olvashatatlanná égetni a már nemkívánatos adatokat tartalmazó, egyszer írható lemezeinket. Ha az olvasási sebességnél lényegesebb a csendes működés, akkor visszavehetjük a tempót és ezzel együtt a zajt is.


Az extrák a mellékelt PlexTool Professional és a PlexTool Professional XL szoftverek segítségével használhatók ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.