Hirdetés

NVIDIA 3D Vision több mint 1000 terméken



|

Mérföldkő az NVIDIA életében: a 3D Vision 3D-s játékmegoldásukat immáron több mint 1000 különféle termék támogatja.

Hirdetés

Mérföldkőhöz érkezett az NVIDIA, legalábbis ami a 3D Visiont, a gyártó által kifejlesztett 3D-s játékmegoldást illeti. A technológiát ugyanis a bejelentés szerint immáron több mint 1000 különféle termék támogatja, legyen szó PC-ről, notebookról, monitorról, tévéről, projektorról, GPU-ról, fényképezőről vagy játékokról.

 

A 2009-es CES-en bemutatott 3D Vision túlszárnyalta az NVIDIA várakozásait, ezt be is vallotta a gyártó. A siker nagy része a filmstúdióknak köszönhető, akik "ráharaptak" a 3D-őrületre. A 3D Visiont jelenleg számtalan vállalat különféle terméke támogatja. Notebookok terén az Acer, az ASUS, a Clevo, a CyberPower, az iBuyPower, az Oirigin, a Sager és Toshiba kínál kompatibilis laptopokat.

 

 

Monitorokból az Acer, Alienware, ASUS, BenQ, LG, NEC, Samsung és ViewSonic; projektorok tekintetében az Acer, a LightSpeed Design, az Optoma, az NEC, a Sanyo és a ViewSonic állt a partnerek közé. Minden-egyben PC-t az ASUS és az AsRock kínál, fényképezőt, illetve kamerát pedig a FujiFilm, a Panasonic és a Sony. Szoftverek tekintetében a TotalMedia Theater (ArcSoft), a WinDVD (Corel), a Media3D (CyberLink), a Silverlight (Microsoft), illetve a CinePlayer és Creator (Roxio) kompatibilisek. Ide kapcsolódik még több száz játék is.

 

A 3D Vision fejlődése mellesleg nem áll meg. Az NVIDIA még ebben a hónapban bemutatja a 3DTV Play-t, ami egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a PC-t vagy notebookot 3D-s TV-re vagy HDMI 1.4-kompatibilis TV-re kössünk, és élvezzük a 3D-s, Full HD-s képet kijelzőnkön, térhatású hangzással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.