Hirdetés

NVIDIA GT300 a jövő év elején?



|

2009 első negyedévében több új GeForce is várható.

Hirdetés

Gyártói információkra alapozva a Digitimes szerint már a jövő év első negyedévében megérkezhet az egyelőre GT300-as kódnéven ismert, új generációs GeForce grafikus fejlesztés. Az 55 nanométeres gyártástechnológiával készülő grafikus lapka felépítésének részleteiről sajnos még nincsenek információink, mint ahogy arról sem, hogy hivatalosan mely DirectX verzió hardveres támogatása lesz megvalósítva. A megjelenés tehát legkésőbb tavasszal esedékes, tippünk szerint a hivatalos bemutató a CeBIT-en történhet meg.

 

geforce_gtx_spec_k.jpg

Távol-keleti barátaink által összeállított specifikációk
 

 

Jó hír, hogy addig sem maradunk új GeForce-ok nélkül. A mostanában egyre többet emlegetett két GPU-s GTX 295, és az egy lapkával felszerelt vezérlők mezőnyében induló, új zászlóshajónak szánt GTX 285 a január 8-dikán kezdődő las vegas-i CES kiállításon mutatkozik be, és várhatóan a forgalmazásuk még aznap világszerte megkezdődik. Az 55 nanométeren készülő GT200b magot üdvözölhetjük majd mindkét terméken, a stream processzorok számáról azonban eddig csupán egymásnak ellentmondó pletykák születtek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.