Hirdetés

Nyáron jön a GeForce GTX 660



|

Júliusban vagy augusztusban érkezhet a GK106-os GPU-val szerelt videokártya.

Hirdetés

Sokan vártak az NVIDIA-tól a GeForce GTX 680 és GTX 670 után egy elérhetőbb videokártyára: már nem kell sokat. A legfrissebb hírek szerint a GeForce GTX 660 nyár végén kerül a piacra, valamikor júliusban vagy augusztusban.

 

Természetesen a pontos specifikációk egyelőre nem ismertek, de a kiszivárgott adatok közelítő képet adnak a kártya tudásáról. A GK106-os GPU-val szerelt GTX 660 768 CUDA maggal dolgozik, és 2 GB GDDR5-ös memóriát kap, amit egy 256 bites memóriabusz kezel.

 

A santa clarai cég elképzelhető, hogy lentebbi kategóriákban is próbálkozik majd, egy GTX 650-es és még kisebb modellekkel - ezen a téren azonban meglehetősen kevés sikerre számíthatnak az integrált GPU-s processzorok (főleg az APU-k) miatt. A GeForce GTX 660 várható ára 350 dollár körül alakul.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.