Hirdetés

Nyereményjáték - Nyerj egy ASRock alaplapot karácsonyra!



|

Még karácsony előtt kisorsolunk három tesztalaplapot, amit az ASRock Magyarország jóvoltából nyerhet meg három szerencsés olvasónk.

Hirdetés

Hamarosan három tesztalaplap talál gazdára az ASRock Magyarország jóvoltából, melyet a PC World online szemfüles olvasói között sorsolunk ki. Hogyan lehet megszerezni az alaplapokat? Kövesd a PC World Facebook oldalát, mert mostantól minden héten posztolunk egy alaplapot és egy márkához kapcsolódó kérdést! A helyes választ e-mailen kell eljuttatni nekünk a pcwjatek@pcworld.hu címre. Az aktuális kérdéseket az alábbi időpontokban kell keresni a Facebook oldalunkon. Jó játékot!

 

Hirdetés

 

ASRock Z97 Pro 3 - December 1-7.

 

 ASRock H97 Pro 4 - December 8-14.

 

ASRock Z97M Pro 4- December 15-21.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.