Hirdetés

Nyerjen Samsung R580 notebookot!



|

Legújabb nyereményjátékunkban egy Samsung R580 notebookot nyerhet az egyik szerencsés olvasónk.

Hirdetés

Mindössze egy e-mail címes regisztráció szükséges legújabb nyereményjátékunkban való részvételhez, amelynek díja egy Samsung R580 noteszgép. A regisztrálni kívánó olvasóinknak az alábbi aloldalra kell ellátogatniuk, amihez Internet Explorer 8 szükséges.

 

gamestar.hu/ie8only

 

A felület csak a Microsoft böngészője alatt jelenik meg, de nem kell aggódnia az alternatív megoldások híveinek, operációs rendszerekre bontva érhetők el a különböző letöltési linkek. A Windows 7-et használó személyeknek van a legkönnyebb dolguk, nekik csupán kattintani és regisztrálniuk kell. A regisztráció május 14-ig tart.

 

 

A játék 2010. április 20. napján 00:01 órától 2010. május 14. napján 23:59 óráig tart. A regisztrációk beérkezési határideje a játék utolsó napjának időpontja. A játék a www.gamestar.hu és www.pcworld.hu internetes oldalakról érhető el. A játék szervezője a Wunderman Kft., 1123 Budapest, Alkotás utca 53. C épület II. emelet. A nyeremények sorsolásának helyszíne: 2010. a Wunderman Kft. irodája (1123 Budapest, Alkotás utca 53. C épület II. emelet). A nyeremények másra át nem ruházhatók, készpénzre nem válthatók.

A Játék oldalait Windows Internet Explorer 8-as böngészővel érhetik el a játékosok.

A játékban csak magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy vehet részt. A Játékban nem vehetnek részt a Wunderman Kft., a IDG Kft., a Microsoft Magyarország Kft. alkalmazottai; a Játékban szervezésében és lebonyolításában részt vevő gazdasági szervezetek alkalmazottai; valamint az itt felsorolt személyeknek a Ptk. 685. § b pontjában meghatározott hozzátartozói.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.