Hirdetés

Nyitott ház az AeroCooltól



|

A Strike-X Air elsősorban a haladó felhasználókat célozza a szokatlan felépítésével.

Hirdetés

Az AeroCool idén ősszel tervezett több házat is bemutatni a Strike-X szériában: az egyik ilyen - amely hamarabb érkezett - a Strike-X Air, amely a piros és a fekete színeket kombinálja, a különlegessége pedig, hogy nyitott kialakítással rendelkezik.

 

 

A gyártó a szokatlan toronnyal elsősorban a haladó felhasználókat célozza, akiknek fontos, hogy könnyen hozzáférjenek a hardverekhez, de azok mégsem az asztalon heverjenek. A felnyitható tetőrészbe egy 200 milliméteres ventilátor is került, amely némi plusz levegőt biztosít.

 

A ház az XL-ATX-es alaplapokat is támogatja, maximum 10 bővítőhellyel. A három 5,25 és 3,5 hüvelykes férőhelyet biztosító toronyba a 33 centiméteres videokártyák is beférnek, illetve a szokatlanul hosszú tápok is. A Strike-X Air októberben lesz elérhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.