Hirdetés

Nyitott házzal villog az In Win



|

Egyáltalán nem szokványos szerzet az X-Frame 2.0 számítógépház.

Hirdetés

Az In Win második-generációs nyitott X-Frame háza eredetileg még a 2016-os Computexen mutatta meg magát, és nemrég hivatalosan is bemutatkozott. 

Hirdetés

A tálca jellegű platformot kínáló ház három talpon áll, és forgatható, vagyis fekvő és torony jellegű gép egyaránt kihozható belőle. A hardverekhez persze nagyon könnyű hozzáférni az X-Frame 2.0-ban

A házhoz gyárilag jár egy 1065 wattos In Win SI-1065 tápegység, amely teljesen moduláris, és akár három csúcskategóriás videokártyával is elboldogul. Három +12 voltos ága van, továbbá 92 százalékos hatékonysága. 

Alaplapból szabványos ATX-es modellt tud befogadni a ház, a videokártya és a processzorhűtő hossza és magassága nincs korlátozva. 2,5 hüvelykes meghajtóból kettő fér be, 3,5 hüvelykesből négy darab, továbbá egy 5,25 hüvelykes. 

Az előlapra négy USB 3.1 port (az egyik USB-C) és audiocsatlakozók kerültek. A különlegesség ára 1499 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.