Hirdetés

Nyomtatók szokatlan feladatokra 2. - Reklámcsík olcsón



|

Az unalmas irodai munka mellett kreatív dekorációs feladatokhoz is használhatók a nyomtatók. A banner készítés például technikai kihívás egy lézer jellegű készülék számára, de azért jó néhány készülék kapható a feladatra.

Hirdetés

Az irodai lézernyomtatók esetében a papír hosszát megköti a papírszállító öv hosszúsága, így akármilyen hosszú papírcsíkra nem nyomtathatunk, mert az el fog akadni a készülékben. Néhány, jobbára inline (tandem) felépítésű modell azonban lehetőséget ad arra, hogy akár 120 centiméter hosszú, A4-es szélességű (210 milliméter) nyomatokkal lepjük meg magunkat.

 

roll_up_banner

 

Videó anyagunkban az OKI szakértőjének segítségével bemutatjuk, hogy akár alapszintű ismeretek birtokában miként tervezhetjük meg és nyomtathatjuk ki saját reklámcsíkunkat. A mutatványhoz szükségünk lesz vastagabb anyagból vágott banner papírra, tervező szoftverre és egy megfelelő nyomtatóra. A videóban használt OKI modell mellett számos másik megfelel a technikai feltételeknek, a C3450n és fejlettebb készülékek sora található a kompatibilitási listán, és természetesen más gyártók kínálatában is találhatók ilyen nyomtatók. Az OKI nyomtatók mellé ingyen mellékelt Template Manager szolgál kiadványszerkesztő alkalmazásként, de tetszés szerint más alkalmas, kereskedelmi szoftver is használható.

 

A videoanyag végén, a pontos útmutatást követően a legolcsóbb alkalmas nyomtató ára és a reklámcsík média költsége is olvasható. Az adatok alapján ily módon 300 Ft alatti összegből állíthatunk elő egy színes, grafikával ellátott 120 centiméteres reklámcsíkot.

 

090908.reklamcsik-keszites-oki-nyomtatoval.jpg

 Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.