Hirdetés

Nyugdíjazza az Intel az 510-es SSD-ket



|

A helyüket a gyorsabb, SandForce vezérlővel ellátott 520-as meghajtók veszik át.

Hirdetés

Alig egy évvel a 6 Gbps-os 510-es széria bemutatása után az Intel nyugdíjazza korábbi SSD-it, amelyeknek a helyét a jóval gyorsabb 520-as sorozat veszi át, amely már a SandForce SF-2281-es vezérlőjét használja.

 

Az 510-es széria 120 és 240 gigabájtos verziója egyaránt érintett. A rendeléseket június 7-ig fogadja a gyártó, a szállításokat pedig szeptember 8-ig teljesíti az idei évben. A 2,5 hüvelykes 510-es meghajtók maximális olvasási és írási sebessége 470 és 315 megabájt másodpercenként.

 

Az Intel az újabb generációval, az 520-as szériával jobb teljesítményt igyekszik kínálni - a Cherryville már 550 és 520 MB per másodperces adatátvitelt biztosít. Kiküszöbölendő a legtöbb SandForce-alapú meghajtó megbízhatósági hibáit, az Intel saját elmondása szerint pluszban dolgozott a megbízhatóság kérdésén.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.