Hirdetés

OC-változatú Radeon HD 6850 a Club 3D-től is



|

A Club 3D is elérkezettnek látta az időt a gyárilag megnövelt teljesítményű HD 6850 bemutatására.

Hirdetés

Két héttel az alap Barts-alapú Radeon HD 6850-es videokártyája bemutatása után a Club 3D is úgy döntött, eljött az ideje a gyárilag megnövelt teljesítményű modell kiadásának is. A grafikus vezérlő neve ezt tükrözi is: az újdonság a Club 3D Radeon HD 6850 Overclocked Edition névre hallgat.

 

Természetesen a GPU és a memória frekvenciája is eltér a referenciamodellétől. A 775 MHz-es GPU-órajelet 820 MHz-re emelték, míg az 1 GB GDDR5-ös memória 4000 MHz-ét 4400 MHz-re növelték. A Club 3D saját tervezésű hűtésről is gondoskodott.

 

A dual-slotos hűtő nagyobb, középre helyezett ventilátort kapott, feltehetően 92 millimétereset; alatta réz hőcsövekkel. A 960 stream processzorral rendelkező, 256 bites memóriainterfésszel működő, CrossFireX-képes kártya dual-DVI, HDMI és DisplayPort kimeneteket kapott. Sajnos a videokártya ára ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.