Hirdetés

Oculus Rift: új ember a gáton



|

Az Oculus Rift újabb játékipari nagyágyút igazolt le. Jason Rubin, a Naughty Dog társalapítója a VR sisak tartalomszolgáltatásáért fog felelni.

Hirdetés

Az Oculus Rift az utóbbi időben rengeteg játékipari veteránt csalt magához. Múlt héten például Jason Holtman, volt Valve és aztán Microsoft szakember lett annak a részlegnek a főnöke, amely a VR-ben rejlő lehetőségeket keresi.

Hirdetés

Most pedig a Naughty Dog társalapítója, Jason Rubin is az Oculus csapatához igazolt. Jason az Oculus tartalomszolgálatásért felelős igazgatója lett. Egy blogposztban kijelentette: "Csak néhány alkalom volt az életemben, amikor olyat láttam, amelyről tudtam, mindent meg fog változtatni. Az Oculus egy olyan csodálatos világba nyit portált, melyet egy napon a lányom teljesen normálisnak fog tartani." Az Oculus Riftet a 2014-es E3 bemutatók szerint használni fogja az EVE Valkyrie, és az év végén megjelenő Alien: Isolation című játék is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.