Hirdetés

OCZ Diesel: kicsi a bors, de olcsó



|

Megérkeztek az üzletekbe az új, kisméretű Diesel család tagjai.

Hirdetés

Tegnap jelentette be hivatalosan is az OCZ legújabb flash drive családját, az olcsó szegmensben induló Diesel-t. A termék igazából semmi kifejezett technikai újdonságot nem kínál, hiszen szimpla 2.0-ás csatolófelülettel rendelkezik, és a szokványos 2 , 4 , 8, és 16 gigabájtos kiszerelésben lesz kapható. Az  viszont előny, hogy a minőségi alumínium borítás ellenére a terméket olcsón lehet majd beszerezni: a 2 gigabájtos eszköz kiskereskedelmi ára 10 euró körül alakul, míg a legnagyobb 16 gigabájtos készüléket 50 euróért vihetjük haza.

ocz_diesel_usb_1.jpg

Sebesség tekintetében még nincsenek végleges adataink, ám figyelembe véve az árakat itt sem kell semmiféle csodára számítanunk: valószínűsíthető az átlagos átviteli és elérési sebesség. A flash drive mérete a mai divatnak megfelelően igen kicsi: Kíváncsian várjuk, vajon meddig tudják még miniatürizálni a flash driveokat, de valószínűleg itt is lesz egy határ, mint a mobiloknál: a féltégla mérettől eljutottunk a féltenyérnyi méretig ahol a hosszú körömmel rendelkező hölgyeknek már problémás lehet a gombok nyomkodása is...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.