Hirdetés

OCZ SSD-k Indilinx Everest vezérlővel



|

A platform első modelljei az Octane és az Octane-S2.

Hirdetés

Az OCZ bemutatta az első olyan SSD-meghajtóit, amelyek már az Indilinx Everest platformra épülnek. Az egyik modell az Octane (ez 6 Gbps-os SATA interfészt használ), a másik pedig az Octane-S2 (ez 3 Gbps-osat). A 2,5 hüvelykes adattárolók várható megjelenési ideje november eleje.

 

Az Everest vezérlővel felvértezett meghajtók 512 MB DRAM cache-sel rendelkeznek, illetve TRIM-és NCQ-támogatással. Az úgynevezett NDurance technológia a 20nm-es MLC NAND memóriák élettartamát növelni. A tárolók az AES és az automatikus titkosítást is támogatják.

 

Míg az Octane olvasási és írási sebessége elérheti az 560 és a 400 MB per másodpercet, addig az Octane-S2-nél ezek az értékek 275 és 265 MB per másodpercen alakulnak. Az Octane széria árai egyelőre ismeretlenek, annyit viszont tudni, hogy 128, 256, 512 gigabájtos és 1 terabájtos modellek lesznek kaphatóak.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.