Hirdetés

OCZ Talos: üzleti SSD-meghajtók 3,5 hüvelykes méretben



|

A VCA technológiával felvértezett adattárolók 6 Gbps-os SAS interfészen át kommunikálnak.

Hirdetés

Az OCZ Technology ezúttal üzleti SSD-meghajtókkal jelentkezett a piacon. Az új széria a Talos nevet kapta: amellett, hogy az adattárolók VCA (Virtualized Controller Architecture) technológiát használnak, 6 Gbps-os SAS interfészen át tudnak kommunikálni.

 

A Talos meghajtók több vezérlőlapkát is használnak, sajnos nem derült ki, melyek ezek (feltételezhetően SandForce SF-2500/2600 lapkák). Az MLC NAND Flash memóriás eszközök másodpercenként 64 000 I/O-művelet elvégzésére képesek. A TRIM- és TCQ-támogatás mellett ECC-védelemmel is el lettek látva.

 

Az első mintadarabokat már tesztelik, hamarosan az üzleti szektor is hozzájuthat a 3,5 hüvelykes meghajtókhoz, amelyekből később 2,5 hüvelykes változatok is érkeznek. A Talos széria modelljei kapacitásukat tekintve 200 és 960 gigabájt között változnak.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

SSD-vásárlás

RAID

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.