Hirdetés

OKI MB471w teszt



|

Az OKI MB471w egy igazi irodai klasszikus, de Wi-Fi azért van benne.

Hirdetés

Alaposabb szemrevételezés után is masszív, gondos összeállítású, kiváló anyagokból felépült, tartós készülék benyomását kelti az OKI MB471w. Ingyenes internetes regisztrációval 3 évre kitolható a készülék egyéves alapgaranciája. Mindent tud – LDAP-támogatás, beépített QWERTY billentyűzet e-mail címek beírásához, beolvasás USB-re, e-mailbe és hálózatra, nyomtatás USB-ről, saját weboldal – ahhoz, hogy bármelyik vállalat rendszerébe illeszthető legyen.

 


A rendszer PCL emulációt használ, és ismer 12 féle vonalkódszabványt. Csúcsterhelhetősége 70 ezer oldal (az ajánlott terhelés 5000 oldalas), így a váratlan hajtást is megfelelően viseli.

 


3,5 hüvelykes grafikus monokróm LCD-kijelzővel bolyonghatunk a menüben, amely nem sikerült a legbarátságosabbra: úgy érezzük, mindenképpen szükség lesz a rendszergazdára a beüzemeléshez és a lényeges beállítások eszközöléséhez. (Persze egy vállalatnál ez nemigen jelenthet problémát.) Hasznos extra lehet, hogy a Wi-Fi-t és az ingyenes regisztrációval használható, a gyártó által ajánlott Cortado Cloud szolgáltatást igénybe véve Android, BlackBerry és iOS okostelefonról, táblagépről is lehet nyomtatni.

 


A monokróm multifunkciós, LED-es nyomtatómű 33 lap/perces sebessége illik egy tevékeny munkacsoporthoz. Nemcsak a nyomtatómű duplex, hanem az 50 lapos adagoló is megfordítja a lapot, így automatikusan másolhatunk, faxolhatunk vagy szkennelhetünk viszonylag terjedelmes, kétoldalas dokumentumokat is. A takarékoskodásban segít az internetes fax, és eleve megfelelően alacsony, 6,22 Ft-os oldalköltséggel nyomtathatunk, ha a 7000 oldalas tonert választjuk. Született vállalati nyomtató az MB471w, valamivel olcsóbban Wi-Fi nélküli változata is kapható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.