Hirdetés

Kisvállalkozásoknak is olcsóbb nyomtatás



|

Az OKI MC560 MFP kevesebbért ígér többet, kisebb cégek számára is

Hirdetés

Az OKI új multifunkciós modellt jelentett be, melyet a válság által fokozott hatékonysági kihívásokkal szembesített kisvállalkozások igényeihez tervezett. A gyártó ígérete szerint az OKI MC560 MFP produktivitása és üzemeltetési költséghatékonysága is javult a korábbiakhoz képest, köszönhetően a nagyobb kapacitású festékpatronoknak, a továbbfejlesztett multi-tasking megoldásnak és a készülék könnyebb integrációját lehetővé tevő beépített szolgáltatásoknak.

A felhasználók dokumentumkezeléssel kapcsolatos legutóbbi igényeire és kéréseire reagálva, az OKI Printing Solutions kifejlesztette legújabb multifunkciós termékét, melyet főként a kisebb munkacsoportoknak, illetve kis- és középvállalkozásoknak ajánl. Az MC560 a korábbi C5550 MFP készüléket váltja le. Csakúgy, mint elődje, az MC560 teljesen integrált, négy az egyben, színes és fekete nyomtatást biztosít, kielégítve a leterhelt irodák igényeit is. Néhány, eddig csak a magasabb árkategóriában elérhető funkció segít abban, hogy a hardver képességeit jobban kihasználhassa egy kisebb vállalkozás is.

 

oki_mc560_.jpg



Az LDAP címtár elérési funkciónak köszönhetően az MC560 könnyen illeszthető a meglévő informatikai rendszerbe, így a felhasználók egyszerűen és gyorsan szkennelhetnek dokumentumokat, a létrejövő fájlok pedig akár e-mailben is továbbíthatóak. (Az LDAP funkció jobbára csak lényegesen drágább készülékek esetében volt eddig elérhető a piacon) A párhuzamos feladatok hatékonyabb elvégzését támogató fejlesztéseknek köszönhetően lényegesen kevesebb időkiesést okoz az egy időben felmerülő munkák feldolgozása, például fax-küldéssel nem kell megvárni a futó nyomtatás befejezését. A nagyobb kapacitású festékpatronok tovább javítják a rendelkezésre állást, s csökkentik a teljes költségszintet (pontos lapköltség adatokat még nem közölt a gyártó). A biztonságról a 802.1x vezetékes hálózati azonosítási szabvány gondoskodik.


Az MC560 sorozat tagjai 2009 áprilisától már kaphatóak, az olcsóbb modellek már 220.000 Ft javasolt végfelhasználói ártól elérhetőek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.