Hirdetés

Ahány ház, annyi szokás - és megannyi okosotthon megoldás



|

Nyugat-Európában már egyre népszerűbb, hazánkban azonban még csak most kezd elterjedni az okosotthon fogalma. Egy lakás okosotthonná "varázslásához" gyakorlatilag korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy egy okosotthon az igényeinkhez tökéletesen idomuló automatizált rendszer jelent, melyben az elektromos eszközök a szokásainkhoz alkalmazkodva szinte önálló életet élnek, máris értelmet nyer a főcím. A FIBARO rendszer kompatibilitásának köszönhetően lehetőségünk nyílik szinte bármilyen elektromos eszköz működését automatizálni, szabályozni, vagy akár távolról ellenőrizni, vezérelni. Pl.: világítás, fűtés, klíma, redőnyök, riasztó, kamera, hangrendszer, házi mozi, öntöző rendszer, háztartási eszközök, stb. Hogy mindez hogyan valósítható meg, megtudhatja, ha ellátogat www.otthonautomatika.hu weboldalra. 

A FIBARO okosotthon rendszer vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően telepítésekor nem kell falakat bontani, fúrni, faragni. Egyszerűen és tisztán beszerelhető akár egy meglévő otthonba is. Tekintettel a felhasználói igények változatosságára és a rendszer rugalmasságát is figyelembe véve, nem létezik két egyforma okosotthon, a lehetőségeknek csak a kreativitás szabhat határt. Az felhasználó igényeket egy díjtalan konzultáció keretében felmérjük, mely alapján összeállítjuk a műszakilag legmegfelelőbb rendszert. 

A lakásuk okosításával ügyfeleink célja többek között, hogy biztonságosabbá és kényelemesebbé tegyék otthonukat. Bárhol is legyen a világban, a FIBARO rendszer azonnal értesíti Önt, ha tűzveszélyt, gázszivárgást vagy éppen csőtörést észlel lakásában, vagy ha illetéktelen behatolásra lesz figyelmes. Elég hozzá egy mobiltelefon vagy egy táblagép és az ingyenesen letölthető FIBARO applikáció, melynek felhasználói felülete egyszerű és könnyen kezelhető. 

Hirdetés

A vezeték nélküli kialakítás következtében a telepítési költségek töredékére redukálódtak. Illetve a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az eszköz árak is jelentősen csökkentek Egy komplett FIBARO rendszer telepítése ma már jóval szélesebb rétegek számára vált elérhetővé, a korábbi vezetékes rendszerek magas költségeivel szemben már nem számít luxusnak. 

Keltse életre otthonát FIBARO rendszerrel!  

 

 

 
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.