Hirdetés

Okostelefonokhoz készült a Fujifilm új nyomtatója



|

Akár az Instagramról is tud nyomtatni az Instax Share SP-2.

Hirdetés

A Fujifilm bemutatta a hordozható, azonnali eredményt garantáló nyomtatójának a második kiadását, az Instax Share SP-2-t. A 2014-es CES óta ez a széria első frissítése. 

Hirdetés

Az új modell gyorsabb, megbízhatóbb és jobban testre lehet szabni az opciókat. A nyomtató a Fujifilm Instax Mini instant filmjét használja, és okostelefonnal működik. 

A készüléken lévő fényképek mellett az olyan szolgáltatásokról is tud nyomtatni, mint az Instagram vagy a Facebook. Akár a statisztikák is rányomhatóak a képre, vagyis a lájkok száma vagy a készítés helye. 

Az új kiadás az eredeti 16 másodperc helyett már 10 alatt nyomtat ki egy képet. Állítható lett a fényerő, a kontraszt, a szaturáció, illetve vannak kreatív szűrők is. Szükség esetén képösszeállítások is készíthetőek. 

Az Instax Share SP-2 júliusban lesz elérhető, ezüst és arany színekben. Amerikában 199 dolláros áron kerül forgalomba, két csomag Instax Mini film pedig 19,95 dollárba kerül majd hozzá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.