Hirdetés

Októberben jöhet a GeForce GTX 980M



|

Októberre várható az NVIDIA legerősebb mobil-GPU-ja, a GeForce GTX 980M.

Hirdetés

A legfrissebb pletykák szerint idén októberben, rosszabb esetben novemberben fut be az NVIDIA következő csúcs-mobil-GPU-ja, a GeForce GTX 980M. Bár az elnevezést tekintve a mobilos GPU-k eggyel előrébb járnak az asztali vezérlőknél, a bennük található technológia azonos. 

Hirdetés

A GeForce GTX 980M-mel karöltve megérkezhet még a GTX 975M, a 970M, a 960M, a 950M és a GT 940 is, bár ezekkel kapcsolatban semmi konkrétumot nem tudni egyelőre. Ami bizonyosnak tűnik, hogy a Maxwell lehetőségeit kihasználva nagy szerepet kaphat a hatékonyság és az alacsonyabb fogyasztás. 

Az idén ősszel debütáló új asztali videokártyák és a GTX 980M mobil-GPU az NVIDIA GM204-es lapkáját használják majd. Sajnálatos módon sok mindent még erről sem tudni, ugyanakkor bizonyos források azt állítják, hogy a TSMC tétovázása után a gyártástechnológiát meghökkentő módon rögtön 16 nm-esre váltanák

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.