Hirdetés

Olcsó HDTV a Hannspree-től



|

A Hanspree bemutatta 25 hüvelykes HDTV-jét, amely bár átlagos tudással rendelkezik, ára is hasonlóan alakul.

Hirdetés

 

A Hannspree-től korábban már láttunk különleges kialakítású, de még labda alakú monitorokat is, májusban pedig egy netbookot is bemutattak. Most a legújabb HDTV-jüket jelentették be, amely bár átlagos tudással bír, szerencsére az ára sem túl magas.

 

Az ST251MKB névre hallgató televízió 1080p-s felbontást tesz lehetővé a nem túl nagy, 25 hüvelykes kijelzőjén. Ez a modell már az ST szériába tartozik, amelyet a legtöbb piacra szeretne eljuttatni a Hannspree. A készülék egyébként 2 milliszekundumos válaszidővel rendelkezik, fényere 300cd/m2, kontrasztaránya 10 000:1, a betekintési szöge pedig 170, illetve 160 fokos.

 

A komponens, PC audio és VGA bemenetek mellé két HDMI csatlakozó is került a tévére, amelybe két, egyenként 10 wattos hangszóró és fülhallgató-aljzat is került. A 399 dollárért (77 500 forint) megvásárolható HDTV-hez jár még egy 1,8 méteres HDMI-kábel, valamint a készülékhez tartozó távirányító.

hannspreest251mkb1_1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.