Hirdetés

Olcsó konzollal támad az Amazon



|

300 dollár alatt lehet az androidos konzol ára, ha minden jól alakul.

Hirdetés

Karácsony táján már bebizonyosodott, hogy a konzolipar jelenleg meglehetősen jövedelmező korszakát éli. Ezt igazolták később az AMD és a Microsoft eredményei is, illetve az Xbox One és a PlayStation 4 népszerűsége. Mindennek tükrében nem meglepő, hogy többen próbálják meglovagolni az érdeklődési hullámot. 

Hirdetés

A VG247 értesülései szerint az Amazon is beszáll a játékba, és még az idén kiad egy androidos konzolt, ami streamelni és letölteni is képes az egyes játékokat. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen címek jöhetnek az eszközre, de állítólag az Amazon a kiadóknak népszerű androidos és iOS-es játékokat mutogat, amikor demóra kerül a sor. 

A megjelenés időpontjáról egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor idén esedékes. Az Amazon Android rendszerrel érkező konzolját már lassan hónapok óta emlegetik, és jelenleg úgy tudni, hogy az Amazon felhős szolgáltatásaira épülő eszköz ára kevesebb lesz, mint 300 dollár. Belülre a Qualcomm egyik Snapdragon processzora kerülhet. 

 

Fotó: TechnoBuffalo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.