Hirdetés

Olcsó Ultra HD TV-k a Samsungtól



|

A Samsung most érkező 4K-s televíziói már 8000 dollár alatt megvásárolhatóak.

Hirdetés

A 4K-s technológia képviselői nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is a prémiumkategóriás televíziók maradnak. A Samsung nagyon igyekszik kivenni a maga részét a piacból, hiszen az elsők között volt, akik bemutattak idén Ultra HD-s tévéket. Júniusban újabb modellek várhatóan a dél-koreaiaktól. 

Ezek valamivel kisebbek lesznek az első fecskéknél, ugyanis 65 és 55 hüvelykes képátlóval érkeznek majd meg. Sajnos a megjelenés pontos dátumát még nem tudni, de vélhetően az idei Computexen ott lesznek a Samsung tévéi. 

Az új UHD tévék különlegessége azonban nem az, hogy kisebbek, hanem, hogy jóval olcsóbbak az eddigi modelleknél. Sajnos ennek ellenére senki nem szalad majd a legközelebbi kereskedésbe előrendelést leadni, hiszen az olcsó jelenleg azt jelenti a kategóriában, hogy valamivel 8000 dollár alatti összeg kerül a tévék árcédulájára. Ez persze nem is olyan rossz, ha figyelembe vesszük, hogy egy 85 hüvelykes verzió már 40 000 dollárba kerül. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.