Hirdetés

Olcsóbb házak és kiegészítők az Aerocool-tól.



|

Jóárasított Aerocool termékekkel rukkolt elő a Computermode, hazánk egyik legnagyobb modding üzlete.

Hirdetés

A palettán megtalálható az AeroCube, ami a mini gépek szerelmeseinek nem véletlenül nyerte el a szívét. A szálcsiszolt alumínium borítás elegáns külsőt kölcsönöz a csöppségnek, a plexi borítás pedig minden oldalról betekintést enged a gép belsejébe. Az előlapon minden fontos be és kimenet megtalálható, csakúgy mint a nagyoknál, négy USB, a mikrofon és a fülhallgató kapuk, valamint egy firewire áll rendelkezésre, ventilátorok szabályozására három potméter is befogható, így minden légkeverő a házban a helyzethez igazítható.

28966.png

A gép beltere meglepően kicsi, ennek ellenére teljes értékű ATX-es tápok fogadására képes, viszont alaplapból mATX a maximum, és a processzorhűtőre is érdemes odafigyelni. A bővíthetőség ezen kívül jóformán kompromisszummentes, kép optikai meghajtó mellett elfér három merevlemez is, így ideális HTPC-s vagy játékgép alapja lehet.
28968.png

A másik érdekesség a PC Aircon. Ez egy mozgatható ventilátor, és egy blower  egybeépítéséből született, és jelentősen képes csökkenteni a videokártyák és a ház hőmérsékletét. A hagyományos légkeverő 180 fokban elforgatható így a célterületet könnyedén meg lehet célozni vele, míg a társa kétirányú szívása miatt szellőztetésre használható. A fordulatszám 1300 és 4000 között szabadon állítható, ezzel 8,9 és 28,67 CFM-es légszállítást érhetünk el 18-40 dBA-s zajszint mellett.
 
28974.png
28978.png

 
Újra kapható a sokáig elérhetetlen Silver Lightning is, ami sokak szívét alacsony zajszintjével, megfizethető árával, és megfelelő légszállításával rabolta el. A 120mm-es légkeverő 1000 RPM mellett 61.17 CFM-es légszállítással rendelkezik, a zajszint viszont csak 19dBA, ami a halk gépekbe is ideálissá teszi, a beépített ledeknek és a króm lapátoknak köszönhetően pedig este is látványos eleme lehet a háznak.

A frissen érkezett termékek árai:
Aerocool Turbine, Kék / Ezüst: 2 900 Ft
Aerocool AeroEngine 2, Fekete: 15 990 Ft
Aerocool Extreme Engine 3T , Fekete: 19 990 Ft
Aerocool V-Touch, Fekete: 14 500 Ft 
Aerocool Hi-Tech 7 Pro, Fekete: 20 200 Ft
Aerocool AeroCube, Fekete: 20 200 Ft
Aerocool PC Aircon: 5 100 Ft
Aerocool, Silver Lightning: 2 400 Ft

További képek, információk és nyalánkságok a Computermode oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.