Hirdetés

Olcsóbb iMac jöhet



|

A KGI piackutató szerint a PC-s piac hullámzó, emiatt szükséges egy olcsóbb iMac megjelenése.

Hirdetés

Az Apple termékei sohasem az olcsóságukról voltak híresek, sőt kifejezetten drágák az iMac-ek, az iPhone-ok, és az iPad-ek is.

Hirdetés

Az Apple jövő héten tartja fejlesztői konferenciáját, melyen az előzetes várakozások szerint bemutathat egy olcsóbb iMac számítógépet, és egy olcsóbb iPhone 5S készüléket is. Ezt egy piacelemző, Ming-Chi Kuo jósolja, aki az OSX 10.9.4 fejlesztői előzetesében talált utalást egy olcsóbb modellre. Szerinte a PC-s piac enyhén hullámzó, ráadásul az Apple lecsökkentette a 2014-es évben kiszállítani kívánt iMacek számát. Ugyanakkor azt is állítja, hogy egy kevésbé drága iMac feldobná az eladási számokat.

Az olcsóbb iPhone készülék egy 8 giga háttértárral szerelt iPhone 5S lehet. Bár ennek létezése még csak találgatás, és ellentmond neki az a tény is, hogy az iPhone 6-os készülékek már a FoxConn gyáraiban készülnek, idén júliustól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.