Hirdetés

Olcsóbb lesz az arany Apple Watch



|

Szerdán egy kevésbé drága arany okosórával is előállhat az Apple.

Hirdetés

Hamarosan olcsóbb mulatság lehet arany Apple Watch-ot hordani, ugyanis a jelentések szerint az Apple egy kevésbé drága verziót is kiad az eszközből. 

Hirdetés

A jelenlegi Apple Watch Edition 10 000 és 17 000 dollár között kapható, de úgy tudni, hogy új fém házakkal játszott a vállalat, amelyek már az iPhone 6S bemutatójára készen lesznek. 

Ezen felül az okosórához új szíjak is várhatóak a szeptember 9-i eseményen, de felröppentek már olyan pletykák is, amelyek szerint konkrétan új Apple Watch modelleket is előhúznak a kalapból. 

Az olcsóbb arany Apple Watch mellett úgy tudni, hogy előkerül még egy ipades billentyűzet is, ami az év végén kerülhet majd forgalomba. Ugyanezek a források azt mondják, hogy már az iPad Pro is bemutatkozik szerdán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.