Hirdetés

Olcsóbb lesz az új Nest okostermosztát



|

A jelentések szerint a közeljövőben számos új hardverrel frissítene a Nest.

Hirdetés

A Bloomberg jelentése szerint a Nest hamarosan új hardverekkel áll elő. Számos újításon dolgozik a csapat, többek között egy otthoni biztonsági rendszeren. 

Hirdetés

Ez az ablakokra és az ajtókra szerelt riasztókból állna, valamint egy távirányítóból, amivel aktiválni és kikapcsolni lehet a riasztásokat. Lenne egy fő hub is, ami mindezt összefogja. Az áráról még nem esett szó, azonban az idei év vége előtt piacra kerülhet a rendszer. 

Készül az okostermosztát olcsóbb kiadása is, ami azért fontos, mert épp erről vált igazán híressé a cég. A jelenlegi 249 dolláros változat helyett az új ára 200 dollár lehet, de azt nem tudni, hogy mit áldoz fel az új modell ezért cserébe. A Nest egyik belsőse szerint a prototípusnak nincs fém széle. 

Frissül továbbá a beltéri Nest Cam és lesz egy okoscsengő is (kamerával és Nest alkalmazással). Erre azonban egészen 2018-ig kell majd várni. 

A Nest hardveres részlege nagyon csendben volt az utóbbi időben. Bár volt Amerika számára a cégnek egy kültéri biztonsági kamerája tavaly, komolyabb új termékkel utoljára 2013-ban állt elő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.