Hirdetés

Olcsóbb tablet-notebook kombó a Fujitsutól



|

A Fujitsu Lifebook TH700 a hasonló gépeknél kisebb tudást, azonban alacsonyabb árat is kínál.

Hirdetés

A Lifebook TH700 a gyártó legújabb olyan notebookja, amely miután a képernyőjét elforgattuk, tábla-PC-vé változik. A hasonló gépeknél kisebb tudást, azonban alacsonyabb árat is kínál a 12,1 hüvelykes gép. A TH700-ban egy 2,26 GHz-es Core i3-350M processzor dolgozik.

 

A négy gigabájt RAM-mal szerelt gép kapacitív, érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik, amely LED-es háttérvilágítást használ. Találunk ujjlenyomat-olvasót és fényérzékelő szenzort is a megjelenítő mellett, amelyhez toll is tartozik.

 

A 320 gigabájtos merevlemez mellett 802.11n Wi-Fi-modult, Bluetooth-rádiót, DVD-írót és HDMI portot is kapunk az apró notebookhoz, amely tulajdonképpen kistestvére a nagyobb Lifebookoknak: a T730 például jóval erősebb processzorokat és dupla annyi memóriát is kínál. Utóbbihoz képest a TH700 körülbelül 700 dollárral kevesebbe kerül - az olcsónak így sem mondható Lifebookért 1150 dollárt kérnek.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.