Hirdetés

Olcsón mesefilmek, ingyen Delta és Híradó



|

A UPC videotárának m1-es csatornakínálatában sorozatok, hír- és közéleti műsorok és olyan klasszikus magyar mesefilmek is megtalálhatók, mint például a Mazsola és Tádé.

Hirdetés

Péntektől kibővült a UPC videotár menüje az m1 csatorna kínálatával, így IPTV alapon bármikor hozzáférhetőek a magyar tévé műsorai. A kínálat természetesen a jövőben is folyamatosan bővül, az eredeti sugárzást követően a UPC előfizetők kedvük szerint bármikor ingyen megnézhetik az Este, a Híradó, A Lényeg, az Angi jelenti, az Anno, az Aranymetszés, a Delta, a Kortárs, a Valaki, a Gasztroangyal, a Most a Buday, a DTK, a Magyarország, szeretlek!, a Mindenből egy van, a Poén Péntek, a Párizsi helyszínelők és az On the spot adásait. Emellett alacsony díjért „kölcsönözhetőek” és 48 órán át akár hányszor megtekinthetők a klasszikus magyar mesesorozatok epizódjai is, mint a Frakk, a Mazsola és Tádé, a Vackor, a Kukori és Kotkoda, a Rémusz bácsi meséi, a Futrinka utca vagy a Dörmögőék kalandjai.

 

 

A régi magyar filmek kedvelői az m1 archívumából megnézhetik például az Indul a bakterházat, a Koppányi aga testamentumát, az Abigélt, a Bob herceget, vagy a Rózsa Sándor és az Ábel a rengetegben című filmeket. A jelenleg az m1-en vetített filmek nagy része a sugárzás után mindig egy héten át megtalálható lesz a tárban. Az újonnan készülő és az MTVA kiadásában DVD-n is megjelenő filmek pedig a forgalmazás megkezdésével egy időben a digitális kábeltévés videotárba is bekerülnek majd.

 

 

 

Az m1 videotára a továbbiakban folyamatosan frissül, és még tovább bővül majd. A UPC több mint ezer tévéműsort és több száz mozifilmet, összesen mintegy kétezer órányi videoanyagot tartalmazó videotár szolgáltatása mindegyik digitális kábeltévés szolgáltatáscsomagot megrendelő előfizetőnek automatikusan, külön havidíj nélkül a rendelkezésére áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.