Hirdetés

OPPO Hi-Fi Blu-ray lejátszók 7.1-es dekóderrel



|

Itthon is kaphatók a csúcsminőségű OPPO lejátszók.

Hirdetés

Tőlünk nyugatabbra jól ismert név az OPPO, a gyártót HiFi minőségosztályú lejátszóiról ismerik. Most már itthon is elérhető a kínálatból két, a minőségi hang igényével fellépő Blu-ray lejátszó is.

 

Az USA-ban fejlesztett Blu-ray Profile 2.0 szintű lejátszók ismerik a 3D Blu-ray albumokat is, de leginkább a zeneértők, a koncertalbumok kedvelői fogják őket üdvözölni. Az OPPO készülékek a nagyfelbontású kép mellett a és többcsatornás hanganyagokat is megszólaltatják, akkor is, ha SACD- vagy DVD Audio lemezek jelentik a forrást. (Ez utóbbi nem azonos a DVD videofilmekkel, melyeket szintén kezelnek a masinák, a a hagyományos CD-lemezekkel egyetemben).


A hazai kínálat kisebbik készüléke a BDP-93, melyben az elismert minőségű - és nem olcsó - Qdeo (Marvell) képfeldolgozó processzor dolgozik. 8-csatorás analóg hangkimenettel és HDMI 1.4a szabványú csatlakozóval látták el, így bármilyen hangtechnikai környezetbe telepíthető.

 

A BDP-95 nagytestvér kiemelt minőségű átalakító áramköröket tartalmaz és 32 bites hangminta-feldolgozással nyújt jobb hangélményt.

 

Az OPPO BD-95 meglehetősen alapos audio áramköri lapkája

 

Minden formátumot ismernek a lejátszók, egyebek mellett a népszerű AVCHD, MP4, DivX, DivX Plus HD, MKV, FLAC, WAV konténerek sem jelentenek problémát. Mindkettő illeszthető vezetékes és Wi-Fi hálózatba is, az USB és eSATA bemenetekre flash memóriameghajtó és merevlemez csatlakoztatható, a beépített VUDU HD, Netflix és Blockbuster alkalmazásokkal (sajnos csak az USA területéről regisztrálva) közvetlenül akár az internetről streamelve is nézhető sok filmújdonság. Szenzoros ujjvezérléssel és teljesfunkciós távszabályozóval kezelhetők a készülékek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.