Hirdetés

Optikai képstabilizálással dolgozik a Sony 4K-s akciókamerája



|

Arcfelismeréssel és egyszerűbb menürendszerrel is újít a 4K Action Cam.

Hirdetés

A Sony bemutatta a GoPro-rivális 4K Action Cam legújabb verzióját, az X3000R-t. 

Hirdetés

Az új modell 400 dollárba kerül, és az optikai képstabilizálás mellett arcfelismeréssel és egyszerűbb menürendszerrel is újít. A 300 dolláros AS300R kíséri a piacon, ami pontosan ugyanazt tudja, de 1080p-s korlátozással. 

A Sony az optikai képstabilizálással azután újít, hogy digitális stabilizációt már évek óta kínált. A mostani megoldás jóval szebb eredményeket garantál, és mivel majdnem minden akciókamera tud már 4K-ban felvenni, ezért az optikai képstabilizálás megléte fontos kérdéssé válik a jövőben. 

Az új Sony akciókamerák egyébként új lencséket is kaptak, továbbá az Exmor R CMOS képkezelő szenzornak is egy új verzióját vetik be. 

További jó hír, hogy az új kezelőfelület (mint az idei kisebb Action Camen) több információt mutat, és a módok és beállítások változtatásához nem kell olyan sokszor megérinteni a kijelzőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.