Hirdetés

Optio W80: vízálló fényképező a Pentax-tól



|

A Pentax Optio W80 kiváló alternatíva lehet a vízálló digitális fényképezőgépek között.

Hirdetés

 

Vízálló fényképezőgépet sokat láthattunk már, sőt, vízálló HD-s kamera is létezik már közel fél éve. A Pentax legújabb ilyen digitális fényképezője követi a szintén kimagaslóan strapabíró elődöt - az Optio W80 jó tudással bír, és ellenáll a fizikai behatásoknak.

 

A csupán 2,5 centiméter vastag W80-ba egy 12,1 megapixeles szenzor került. A gép ötszörös, belső optikai zoomra képes, 28 milliméteres lencsékkel rendelkezik, amelynek SuperProtect bevonata segít megvédeni a lencsék előtti réteget a különféle elemektől, például víztől vagy ujjlenyomatoktól.

 

Az Optio W80 olyan burkolatot kapott, aminek hála akár 5 méterrel a víz alatt is használható marad. Nem jelent számára problémát a homok, kosz, a nagyon hideg időjárás, és az egy méterről betonba csapódás sem. A 2,5 hüvelykes LCD-kijelzővel szerelt fényképező képes arcfelismerésre és rázkódáscsökkentésre, de 720p-s videók is rögzíthetőek vele.

 

A piros, kék és szürke színekben július hónapban már megvásárolható Pentax Optio W80 ára 299,95 dollár (59 000 forint).  

 

pentax-w80.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.