Hirdetés

Óriási siker volt az idei CES



|

44 éves történelme alatt idén rekordokat döntött a kiállítás.

Hirdetés

A Consumer Electronics Association adatai szerint az idei CES óriási siker volt. Gyakorlatilag minden eddigi rekordot megdöntött az idei kiállítás. 2012-ben 153 000 látogató volt jelen a show-n, ez pedig a CES 44 éves történelmében a legnagyobb létszámot jelenti.

 

A Las Vegas-ban tartott show-n idén 3100 kiállító volt jelen, és szintén rekordot jelent a felhasznált alapterület is: a CES 2012 kiállítótere összesen 173 000 négyzetmétert foglalt el.

 

A médiatudósítások száma egy év alatt 33 százalékkal emelkedett, egy hét alatt több mint 2000 cikk született a CES-szel kapcsolatban. A rendezvénnyel egybefüggően egyetlen hét alatt több mint 20 000 új eszközt mutattak be a gyártók. A 2013-as kiállítást január 8. és 11. között rendezik majd meg.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.