Hirdetés

Összeállt egy akciós CPU+GPU csomag erejéig az Intel és az AMD



|

DOOM és Civilisation 6 játékok is járnak az USA-ban forgalmazott bundle-höz.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint az Intel és az AMD olyan licencmegállapodást írhattak alá, amelynek keretében Radeon technológiák kerülhetnek majd a jövőbeli Intel processzorok grafikus vezérlőibe. Továbbra is csak egy pletykáról van szó, a vállalatok nem voltak hajlandóak kommentálni a híresztelést.


Hirdetés


Most újabb meglepetés érkezett a duó háza tájáról, a cégek ugyanis összeálltak az Egyesült Államokban egy karácsonyi hardveres-szoftveres csomag erejéig. A bundle 450 dollárba (olyan 134 ezer forintba kerül), és négy terméket tartalmaz: egy Intel Core i5-6600K processzort, egy MSI Radeon RX 480 ARMOR 8GB OC grafikus kártyát, továbbá a DOOM és a Civilisation 6 játékokat. A termékek normál listaárához képest a csomag 170 dolláros, azaz durván 51 ezer forintos megtakarítást tesz lehetővé.



(Forrás: KitGuru, AMD)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.