Hirdetés

Összecsukható Asus házak



|

Papírcsákó helyett most inkább hajtogassunk Asus számítógépházat!

Hirdetés

A múlt heti IT-s meglepetések egyikét az Asus biztosította, méghozzá rögtön két termékkel. A TA-F11 és TA-F21 számítógépházak látszólag normál midi felépítésű házikók, ám akármilyen hihetetlen is, a dobozukban még közel sem ilyen formában leledzenek. Ugyanis még mielőtt elkezdenénk az alkatrészek beszerelését, a házat is össze kell állítani.


1103asushaz1.jpg


Nem apró darabok egymáshoz illesztéséről van szó, hanem a lapossá összecsomagolt fémkupacot kell a megfelelő hajtási irányok mentén kibontogatni. Hogy ez a megoldás milyen hatással van a házak merevségére, azt egyelőre nem tudjuk, az viszont biztos, hogy ha már nem lesz rá szükségünk, akkor jóval kisebb helyet fog elfoglalni normál társaihoz képest.

 

1103asushaz2.jpg

 

Más érdekességet nem tudunk felsorolni a két típus mellett, mindkettejük 4 darab 5,25"-ös hellyel, előlapi USB-t és audio csatlakozással, valamint két 120 mm-es ventilátorral próbál kedveskedni a leendő felhasználóknak. A TA-F11 és F21 várhatóan még e hónapban a boltok polcaira kerül, áruk viszont egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.