Hirdetés

Összehajtható táblagéppel készülne a Samsung?



|

Egy szivárogtató szerint már javában folyik a munka a koreaiak első hajtogatós tabletjén, ami egy kifejezetten érdekes megoldással érkezhet.

Hirdetés

Az össze- és kihajtható kütyük szempontjából 2021 mérföldkő lehet a Samsung számára, hiszen a cég várhatóan az idei évben mutatja be a Z Fold 3 és a Z Flip 2 nevű telefonokat, melyek közül az előbbit sokan már a Note-széria lehetséges utódjaként emlegetik.

Most azonban úgy tűnik, hogy a koreaiak nem állnak meg a mobiloknál, és a táblagépes vonalon is tesznek egy próbát a hajtogatós koncepcióval. Az információ a Yogesh nevű szivárogtatótól származik, aki a GizmoChinával osztotta meg elsőként az értesüléseit. Yogesh szerint a táblagép Samsung Galaxy Z Fold Tab néven fut majd, és a tervek szerint 2022 első negyedévében kerülhet a boltokba.

Hirdetés

A jóslat legérdekesebb pontja, hogy a tablet állítólag "tri-fold" kialakítást kap, azaz két zsanér mentén lehet ki-be hajtogatni a kijelzőjét. Hasonlót pont a napokban láthattunk a TCL mobil-tablet hibrid koncepcióján, ám a Samsung megoldását kifejezetten táblagépként emlegetik, amiből arra következtethetünk, hogy nem tudjuk majd telefonként használni.

A tablet lehetséges specifikációiról Yogesh csak annyit közölt, hogy a Z Flipet és a Z Fold 2-t is borító ultravékony üveg (UTG) következő generációjával érkezhet, amit először a Z Fold 3-on láthatunk majd. A szivárogtató az utóbbi kapcsán azt is megjegyezte, hogy az új mobil augusztusra várt bemutatóján akár a hajtogatós táblagép is szóba kerülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.