Hirdetés

Pácban a Dell vásárlók



|

A Dell tőle szokatlan módon hetekkel tolja el az M1330-as noteszek kiszállítási határidejét.

Hirdetés

Egy Dell képviselő szerint a héten már megkezdték egy limitált méretű megrendelésmennyiség teljesítését, de elismerte, hogy további halasztások előfordulhatnak.

 

Az M1330-asra, amit a Dell úgy hirdetett meg, mint „a világ legvékonyabb, 13,3 hüvelykes noteszgépe", eredetileg 7-10 napos szállítási határidőt vállaltak, de a szomorú igazság az, hogy egyes esetekben a vásárlók 30 munkanapja várják áhított gépüket hiába.

Van, aki június 26-án rendelte meg noteszgépét, majd július 13-án a cég értesítette egy 20 napos csúszásról, így leghamarabb augusztus 14-én juthat hozzá a megrendelt termékhez. Van akinek június végi rendelését többszöri változtatás után jelenleg szeptember 13-ra ígérik.

 

 

dell-xpsm1330.jpg

 

 

A legrosszabbul azok jártak, akiket egyszer csak értesítettek, hogy rendszerhiba miatt véletlenül törlődtek a megrendeléseik. Hiába kaptak a megrendelés után visszaigazoló e-mailt, most mégis semmis a megrendelésük, mert - a Dell elmondása szerint - nem tudják azokat visszaállítani.

 

Lionel Menchaca, a Dell egyik menedzsere válaszolt a hőbörgő vásárlóknak a Dell2Dell weboldalon, s a késést elismerve ő is az alkatrészbeszállítókat okolta a késedelem miatt.

 

A kérdés persze az, hogy miért indította el az M1330-as forgalmazását a Dell, ha nem állt készen a megrendelések teljesítésével. Menchaca négy hetet ígért a mostani megrendelések teljesítésére, holott számos vásárló már most is csak szeptember közepére kapott ígérvényt. A kialakult vásárlói bizonytalanságot és zavart csak fokozza az, hogy pl. egy ma leadott M1330-as gépre a Dell augusztus 27-at írt szállítási határidőnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.