Hirdetés

Panasonic Full HD 3D kamerákkal közvetítik az olimpiát



|

Világszerte 3D-ben is elérhető lesz a 2010-es londoni olimpia.

Hirdetés

Az olimpia hivatalos globális partnere a Panasonic, az együttműködés technológiai csúcsát a Full HD 3D közvetítés jelenti majd.

 

Augusztus 31-én jelentette be a Panasonic, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és a közvetítésről gondoskodó Olympic Broadcasting Services (OBS), hogy a 2012-es londoni olimpiai játékokat élő 3D adásban közvetítik. Az olimpiák történetében először élő, Full HD 3D-adásban követhetjük az eseményeket világszerte.


Konkrétan a megnyitó- és záró ünnepség, az atlétikai, tornász-, műugró- és úszóversenyek lesznek elérhetők a 3D kínálatban, a szerződött közvetítőcsatornák számára. Az OBS feladata lesz a több mint kétszáz órányi Full HD 3D felvétel elkészítése, amihez a Panasonic professzionális, teljes kiépítettségű, ikerobjektíves Full HD 3D filmkamerái, az AG-3DP1 és a P2HD adják az alapot.

 


"Közös szenvedélyünk" olimpiai szlogen jegyében a Panasonic a 3D kamerák mellett professzionális műsorközlési rendszereivel, fogyasztói Full HD 3D televízióival, 3D Blu-ray Disc lejátszóival és otthoni szórakoztató-rendszereivel járul hozzá technológiailag a részletes 3D élményhez. (Ha otthon szeretnénk 3D HD felvételeket készíteni, arra is kínál megoldást a cég a HDC-SDT750 3D videokamerával.)

 

A "Közös szenvedélyünk" szlogennek megfelelően a japán vállalat technológiáival járul hozzá az olimpiai játékok sikeréhez, eziránt a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal 2007-ben megújított megállapodásban egészen a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpiai játékokig elkötelezte magát.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.