Hirdetés

Partiegerekkel újított a Logitech



|

Speciális borításokkal jön a Logitech M325C és a Logitech M317C.

Hirdetés

A Logitech elérkezettnek látta az időt némi változatossághoz - itt a 2016 Party Collection, amelyben színes perifériák kaptak helyet. 

Hirdetés

A világos és egymástól eltérő színek izgalmas mintákkal egészülnek ki ebben a kollekcióban, amelyben flamingók, görögdinnyék és koktélok is vannak. 

A különleges borításokkal a Logitech M325C és a Logitech M317C vezeték nélküli egereket látták el. 

A Logitech szerint az egerek bármilyen munkát jobb színbe helyeznek. A kedvenc dolgaikat mixelték össze, és értek el egy váratlan hatást a jelenlegi trendek alapján, segítve az önkifejezést. 

A 2016 Party Collection egerei ráadásul 18 hónapot is kibírnak egyetlen akkumulátorral. A weboldalakon és a dokumentumokban a könnyű görgetést egy kényelmes scrollgomb segíti, operációs rendszertől függetlenül. 

A vezeték nélküli kapcsolódásról a nanoUSB-s vevőegység gondoskodik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.