Hirdetés

Passzív hűtő a Coolermastertől



|

Nem túl kicsi, ám hatékony, passzív és bővíthető.

Hirdetés

A Coolermaster útjára bocsátotta legújabb hűtési megoldását, a Hyper Z600-at, ami egy ventillátor nélküli, rézalapra épülő egység. Az érdekes, csillag alakzatban elhelyezkedő hűtőszárnyak között réz hűtőcsövek vezetik el a keletkezett hőt.

cooler-master-hyper-z6001.jpg

 

A borda a maga 1045 grammjával nem számít éppen kis darabnak, és a beszerelése is nehézkes, hiszen ki kell hozzá szerelni az alaplapot. Az igazán halk gépre vágyó felhasználók a gyártó reményei szerint azonban elviselik majd ezen hátrányokat a teljesítmény és a megbízható minőség láttán.

Tesztek alapján a hűtőt olyan processzorokkal lehet passzív üzemmódban használni, amelyek nem fogyasztanak többet 89 Wattnál, ám a Coolermaster - biztos ami biztos - felszerelte a bordát kis kapcsokkal, melyekre akár két 120 mm-es ventillátort is fel tudunk szerelni. Ez biztosan jól jön majd, ha esetleg egy kis otthoni tuning miatt szükség lenne egy kis segéderőre.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.