Hirdetés

Passzív Radeon HD 6850 a PowerColortől



|

Az SCS3 HD6850 hatalmas hűtőbordát használ, cserébe teljesen hangtalan.

Hirdetés

A PowerColor legújabb videokártyája kifejezetten csendesre sikerült. Olyannyira, hogy a Barts-alapú Radeon HD 6850-re passzív hűtés került, és teljesen hangtalan üzemmódban képes kiszolgálni a felhasználókat. A kártya az SCS3 HD6850 nevet kapta.

 

A vezérlőre egy meglehetősen méretes hűtőborda került, amelybe öt hőcső fut be. A jelenlegi információk szerint teljesítményben a kártya megegyezik a referenciamodellel. Az ilyen jellegű megoldásoknál természetesen nem az OC-lehetőségek az elsődlegesek.

 

A PowerColor csendes HD 6850-ese 960 stream processzorral dolgozik. A 256 bites memóriainterfész 1 GB GDDR5-ös VRAM-mal működik, maga a kártya pedig CrossFireX-támogatással is rendelkezik. Kimenetek tekintetében dual-DVI, HDMI és DisplayPort került a videokártyára. 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.