Hirdetés

Passzív táp élettartam-garanciával



|

A Super Flower 500 wattos PSU-jában egyetlen ventilátor sem kelt zajt.

Hirdetés

A Super Flower úgy döntött, betör a csendes gépek piacára, és bemutatta az új, aktív hűtési rendszertől mentes tápegységét. A ventilátor nélküli tápok ritkák, emellett meglehetősen drágák, a verseny pedig csak csökkentheti az árakat.

 

Az SF-500P14FG 500 wattos teljesítményre képes, és a lehető legjobb, 80Plus Platinum minősítést szerezte meg, ami a hatásfokát illeti. A PSU csak részben moduláris, ugyanis a fő ATX kábel nem vehető le róla.

 

Mivel nincs benne ventilátor, a tápegység teljesen csendes. Noha a magas hőmérséklet a passzív tápoknak sem tesz jót, a gyártó annyira bízik a termékében, hogy élettartam-garanciát is biztosít mellé. A táp ára 127 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.