Hirdetés

Passzív tápegység 80Plus Platinum minősítéssel



|

A Super Flower legújabb tápegysége 500 wattos teljesítményre képes, hang nélkül.

Hirdetés

A Super Flower legújabb tápegysége teljesen passzív hűtéssel rendelkezik. Az 500 wattos teljesítményre képes PSU ráadásul a 80Plus Platinum minősítést is kiérdemelte, így hatásfoka kimagasló. A moduláris kialakítású Golden Silent táp egy 12 voltos ágat kínál, két hattűs és két hat- plusz kéttűs PCI Express kábelt, így hat SATA meghajtót támogat, illetve rendelkezik öt MOLEX csatolóval is.

 

A JonnyGuru tesztjei alapján a ventilátor nélküli kialakítás mellett a táp minősége és stabilitása is a Super Flower mellett szól. A tesztek szerint a PSU a maximális teljesítményének elérésekor, tartós terhelés és magas hőmérsékletek mellett is stabil maradt.

 

A Super Flower Golden Silent 500W jelenlegi óriási hátránya, hogy kizárólag Ázsiában elérhető. A megvásárlása nem lehetetlen, azonban az ehhez szükséges akciók a táp árát is jelentősen megemelnék. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.