Hirdetés

PC Note Taker - digitális toll



|

E toll segítségével egyszerre láthatjuk viszont irományainkat papíron és digitális formában PC-n.

Hirdetés

Látszólag egyszerű golyóstoll a PC Note Taker: mezei társaival ellentétben viszont a papírra vetett gondolatok a papír mellett a számítógép monitorán is azonnal megjelennek. Ezt a PC-hez kapcsolt vevőegység teszi lehetővé, amely a toll által kibocsátott jeleket veszi. Az ultrahangos és infravörös technológiák ötvözésével készült toll remekül működik, használat közben nem tapasztaltunk semmiféle rendellenességet.

 

Beüzemeléséhez csatlakoztatnunk kell a vevőegységet a PC-hez, és telepítenünk kell a hozzá kapott szoftvert. A munka megkezdése előtt minden alkalommal ki kell választanunk, hogy a jegyzetfüzet mely részén helyezzük el a vevőegységet (jobb, bal oldal, lap teteje). Ezt követően el is felejthetjük a számítógépet, csak a papírra kell koncentrálni, és arra, hogy a vevőt lehetőleg ne mozgassuk.

 

img_6575.jpg

 

A leírtakat vektoros formában tárolja, ezért lehetőségünk van némi utólagos korrekcióra, megváltoztathatjuk a vonalak vastagságát, színét. A hozzá adott alkalmazás egyáltalán nem bonyolult, talán még a Paintnél is szerényebb tudású, ami a kezelhetőség szempontjából még jó is, és az általunk szükségesnek ítélt feladatokat maradéktalanul képes ellátni.

 

Minőségével elégedettek voltunk - minthogy meglehetősen elszoktunk a hagyományos írási módtól, időnként egyenesen az volt az érzésünk, hogy szebben ír, mint mi.


 

nagykep1.jpg

 

 

Adatok:

- 100 dpi-s felbontás

- Maximálisan A/4-es papírméreten használható

- USB-csatlakozás

- Tápellátás 2 db SR41 elemmel

- Windows 2000 és XP rendszerekkel kompatibilis

- 2 pót tollbetét mellékelve

 

Értékelés:

 

Előny: remekül működik, egyszerűen használható

Hátrány: a mellékelt szoftver visszafogott tudású

Teljesítmény: 95

Szolgáltatás: 89


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.