Hirdetés

PC Wizard 2008



|

Egy hordozható diagnosztikai program olyan, mint a svájci bicska: jó, ha mindig kéznél van.

Hirdetés

Az ingyenes PC Wizard 2008 kényelmesen elfér az USB-kulcsunkon, így ha bármikor bármilyen információra van szükségünk a számítógépünkkel kapcsolatban, elég csak előkapnunk, és máris önti az adatokat.

 

 

 

top_pc_wizard.jpg

 

 

 

A főbb csoportokon belül (hardver, konfiguráció, rendszerfájlok és erőforrások) ikonokkal választhatjuk ki a minket érdeklő témát, a részleteket pedig az ablak jobb oldalán böngészhetjük – a program előtt pedig PC-nk legféltettebb titkai sem maradhatnak rejtve. A benchmark csoporton belül 20-féle teljesítménytesztet találunk, amelyeket lefuttatva látványos grafikonok felett hümmöghetünk az eredményen, illetve összehasonlíthatjuk azokat másokéval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.